Waarom jij een tekstschrijver moet inhuren

waarom een tekstschrijver inhuren?

Iedereen kan schrijven. Tenminste daar ga ik voor het gemak nu even vanuit. Dus waarom zou je iemand inhuren die voor jou de woorden op papier zet? Ik heb een paar redenen voor je waarom je dat wel zou moeten doen. Of in ieder geval eens te overwegen. Mijn oog valt met regelmaat op tenenkrommende teksten en onbegrijpelijke alinea’s. Dat hoeft niet. Lees mijn redenen waarom ik vind dat jij een tekstschrijver moet inschakelen.

Wij vallen niet in herhaling

Om te beginnen, wij copywriters schrijven vlot. Ja, geef het toe. Wij schrijven met gemak en knallen met energie woorden en zinnen op papier waar je lekker doorheen leest. We schrijven helder en gebruiken geen ouderwetse, wollige zinnen. Wij zijn duidelijk, to the point en we vallen niet in herhaling.

Frisse blik

Als ondernemer moet je al heel veel. Dus waarom zou je de teksten ook nog zelf schrijven? Ander voordeel is dat de tekstschrijver vanuit de klant kan schrijven. Je mag een tekst verwachten met een fijne opbouw en een duidelijke call to action.

Daarnaast heeft de tekstschrijver een frisse blik en een andere kijk op wat jij doet. Jij raakt namelijk niet uitgepraat over jouw business en jouw verhaal zit bomvol met vakjargon. Daar snapt niet iedereen wat van. Laat het dus aan de tekstschrijver over, dan bereik je een grotere doelgroep.

Tekst op maat

Over de doelgroep gesproken, met goede teksten geef je jouw business een boost. Je hebt vast weleens gehoord van SEO en SEA. Ik zal je nu niet lastigvallen met uitleg waarom de teksten aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen. Als je het schrijfwerk overlaat aan een tekstschrijver krijg je al jouw teksten op maat en naar de voorwaarden zodat je gevonden wordt op internet.

Nieuwe website?

Nieuw jaar nieuwe kansen. Dus, nieuwe teksten! Het is misschien tijd voor jouw organisatie om de website eens even goed op de schop te nemen. Goed idee! Laat je teksten redigeren door een tekstschrijver en de online bezoeker zal met plezier jouw site bekijken. Of heb je op korte termijn een persbericht nodig? Schakel een tekstschrijver in.

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Had ik al gezegd dat ik tekstschrijver ben? Wil jij meer tijd, meer rust en meer omzet? Laat het schrijfwerk en de creatie van frisse oneliners maar aan mij over.