Prijs

Niet goedkoop. Wel de meest waardevolle en duurzame content.

Wil jij ook opvallende content? Kies uit de volgende onderdelen en maak indruk.

Duidelijke taal voor op jouw website

Jij wil de bezoekers van jouw website informeren, enthousiasmeren maar ook beïnvloeden tot bepaalde acties. Duidelijke taal is dus gewenst. We gaan op zoek naar de juiste tone of voice om daarmee de juiste snaar te raken en de doelgroep te prikkelen.

Een nieuwe slogan

Een slogan is een aanvulling op het logo of de bedrijfsnaam. Een slogan geeft in één zin weer wat jij doet en waar je voor staat. Het gaat om de juiste woorden. Het liefst zo weinig mogelijk. Ik help jou de juiste woorden te vinden.

Een opvallend persbericht

Groot nieuws, een overname, een nieuw product of verhuisd naar een nieuwe locatie? Allemaal onderwerpen om een persbericht voor te schrijven. Om ervoor te zorgen dat de media jouw persbericht plaatst is een opvallende titel een goed begin. Maar hoe begin je? de WoordFabrique gaat je helpen.

Een opmerkelijke bedrijfsnaam

Dit is waar het allemaal mee begint. Een pakkende naam. Een naam die niemand vergeet. Een naam die gelijk zegt wat je doet. Kort en duidelijk en nog nooit eerder door iemand bedacht. Lastig! de WoordFabrique gaat deze uitdaging graag aan.

Heldere content voor social media

Geef toe, ook jij vergeet af en toe een bericht op social media te posten. En dat terwijl het zo belangrijk is om van je te laten horen. Veel bedrijven zijn zich er niet van bewust dat het weinig zin heeft om lukraak een post online te gooien. Het heeft pas zin als er een strategie achter zit met een duidelijk doel. de WoordFabrique helpt je deze op te zetten zodat jij met trots van je kan laten horen!

Een pakkende pay off

Die schreeuwt om aandacht! Dit is niet hetzelfde als een slogan. Maar niet minder belangrijk! Een pay off is langer inzetbaar dan een slogan. De laatste is vaak een toevoeging van een reclamecampagne. De pay off zit nóg dichter bij jouw bedrijf. De core business in één zin. Je laat nu niet alleen weten wat je doet maar ook waar je voor staat en wat je belooft. Dat belooft wat!

Een goed verhaal

Een goed verhaal neemt de lezer mee. Het inspireert en verbindt. Storytelling heet dat en het zorgt voor vertrouwen en verbondenheid. Een goed verhaal zorgt ervoor dat de lezer zich kan identificeren met een bepaald onderwerp. Het geeft identiteit aan een merk, product, of organisatie. de WoordFabrique vertelt graag jouw verhaal.

Bijzondere blogs

De ideale manier om kennis te delen en jouw doelgroep te informeren. Zet je deze op de website dan krijg je ook nog meer bezoekers! Zorg ervoor dat je gevonden wordt en plaats relevante informatie. Zelf geen tijd? Of weet je niet waar je moet beginnen? Of waarover? de WoordFabrique helpt je.

Wat kost dat?

Neem een abonnement

Wel zo makkelijk.

Voor een vast afgesproken bedrag neem ik alle taken uit jouw handen. Heb jij zelf niets met social media, maar weet je dat je op deze manier klanten misloopt? Neem een Social Media abonnement en wordt online zichtbaar!

Meer taken op de plank liggen?

Is er weinig tijd om eens goed naar de huidige communicatiemiddelen te kijken? de WoordFabrique kijkt graag met je mee. Huur de WoordFabrique voor een dag en krijg een update van alle communicatie uitingen. Intern en extern. Online en offline.

Meer bezoekers?

Heb je mooie producten in de aanbieding maar weet niemand wat jij kan bieden? Een blog kan je helpen. Op deze manier deel jij kennis en weet de doelgroep je voortaan te vinden. Deze blog kan je tegelijk versturen met een nieuwsbrief, ook daar kan de WoordFabrique bij helpen.

Kies jouw abonnement

SOCIAL MEDIA
€ 750,-
  • Abonnement
  • Eigen contentkalender
  • Opzetten en professionaliseren accounts
VOOR EEN DAG
€ 450,-
  • Communicatie werkzaamheden
  • Communicatiemiddelen updaten
BLOG
€ 199,-
  • Abonnement
  • Onderwerpen in overleg
  • Twee keer per maand een nieuwe blog online

Zelf kennis opdoen?

de WoordFabrique Training

Hebben jouw werknemers inspiratie nodig voor het schrijven van pakkende online teksten? Of missen ze tips en tools op het gebied van het ontwikkelen van een succesvolle mailing? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Het tarief voor een training is in overleg.

waarde aan jouw merk kies voor een training

De social media teams van FlevoMeer Bibliotheek hebben een social media schrijfcursus bij de WoordFabrique gevolgd.

Doormiddel van theorie, kennis, tips, tricks, een leerzame opdracht en de gelegenheid om vragen te stellen hebben wij een succesvolle ochtend gehad. Onze teams kunnen na deze cursus weer vol inspiratie, met nieuwe kennis en opgedane ideeën werken aan onze social media kanalen en de kwaliteit van onze content.

waardevolle content
Jara Jager
FlevoMeer Bibliotheek

Liever iets anders?

de WoordFabrique helpt je graag bij het formuleren van de perfecte boodschap. Het standaard uurtarief is € 75,-.

De tarieven zijn exclusief 21% BTW.

De teksten zijn inclusief uitmuntende originaliteit.

Afspraak maken?