RSH ICT Management

| Content Creatie en Social Media

Content Creatie

de WoordFabrique heeft content gecreëerd voor de website van RSH ICT Management. De teksten waren niet meer up to date. Na een sessie waarin de wensen en verwachtingen zijn uitgesproken is de WoordFabrique aan de slag gegaan.

Pay off

De teksten zijn geschreven naar de tone of voice van RSH ICT Management. Duidelijk en weinig moeilijke begrippen. RSH ICT Management is een organisatie die goed is in het ontwerpen, onderhouden en ondersteunen van ICT-omgevingen. Dit doen ze voor zowel midden- en klein bedrijven als voor grote organisaties.

Vertrouwd in de cloud! Deze vier woorden omschrijven waar RSH ICT Management voor staat. In de steeds sneller veranderende digitale wereld is vertrouwen belangrijk. Dit wil RSH ICT Management laten uitstralen in alle communicatie.

Merkboek

Middels een strategie sessie zijn de kernwaarden, missie en de visie besproken. Al deze waarden heeft de WoordFabrique samengevat in een merkboek. Hierin staan onder andere de kernwaarden samen met de doelstellingen en de tone of voice omschreven. Dit was een perfect startpunt voor het formuleren van nieuwe online content.

Social Media

de WoordFabrique schrijft ook de content voor social media. Er is een content kalender gemaakt volledig op maat en naar de doelstellingen van RSH ICT Management.

project communicatie rsh online content

Start jouw project

de WoordFabrique geeft waarde aan jouw merk. Wat bij jou past. Wat goed klinkt.